Crovv maakt gebruik van cookies.×
Crovv Networking Benefietavond voor Sint Maarten levert ruim € 10.000,00 op.

Woensdagavond 20 september vond de Crovv The Network Experience! Edition voor Sint Maarten plaats in Villa de Vier Jaargetijden en het was een GROOT succes! In totaal is er € 10.741,00 opgehaald. Deze avond stond in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland en we mogen stellen dat het inzamelen gelukt is!
“Het is geweldig om te zien”, vertelt Ton van de Ven Founder & CEO van Crovv, “dat er zo veel betrokken ondernemers zijn in Nederland. Ik heb de afgelopen weken meerdere keren de uitspraak gehoord: “Het zal je maar overkomen, je bent gewoon alles kwijt waar je jaren voor gewerkt hebt!”. Op een of andere manier voelen ondernemers zich verbonden met de ondernemers op Sint Maarten en ik denk dat we daarom zo’n mooi bedrag hebben opgehaald. Er is goed geboden op de 52 kavels tijdens de goederen- en dienstenveiling. Ook de kaarten- en muntenverkoop heeft gemaakt dat we dit bedrag bij elkaar hebben gebracht met elkaar. Daarnaast zijn er ook diverse losse donaties binnen gekomen
wat maakt dat woensdagavond de eindstand € 10.741,00 was.”
“Maar het houdt niet op wat ons betreft bij deze avond”, vervolgt Ton het gesprek. “We zullen de komende weken en maanden regelmatig up-dates delen via de Facebook pagina ‘St. Maarten Benefietavond’. Hiermee willen wij graag iedereen meenemen in de wederopbouw en kan men zien dat het geld goed besteed wordt. De vorderingen kunnen zo stap voor stap gevolgd worden. Er zijn ook nog andere plannen over hoe ondernemers de wederopbouw willen gaan steunen, maar die plannen moeten nog nader uitgewerkt worden. Wanneer de plannen concreet zijn, delen wij dit graag met iedereen. Nogmaals willen wij iedereen, direct en indirect, van harte bedanken voor hun betrokkenheid en giften. Ik ben zo blij en trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen. BEDANKT!

Doneren
Doneren kan op de rekening van Stichting Buddy Entrepreneurs Program St. Maarten
ING rekening: NL87 INGB 0008 0025 06
Omschrijving: Donatie St. Maarten

Benefietavond voor het getroffen eiland Sint Maarten.

Op woensdagavond 20 september 2017 organiseert netwerkorganisatie Crovv Networking een speciale benefietavond; Crovv The Network Experience! Edition voor Sint Maarten.

Deze avond staat in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland. De entreeprijs bedraagt € 12,50; u ontvangt twee consumptiemunten en € 7,50 wordt beschikbaar gesteld aan het speciale fonds voor Sint Maarten. Ook van elke verkochte consumptiemunt gaat € 0,25 naar het fonds. Tevens vindt er een ‘goederen- en dienstenveiling’ plaats en de volledige opbrengst hiervan wordt tevens beschikbaar gesteld aan het fonds. De benefiet- en netwerkavond wordt georganiseerd bij Villa de Vier Jaargetijden, Noordstraat 36 in Tilburg van 18:00 uur tot 22:00 uur en iedereen is welkom; ondernemers en particulieren. 
Meer informatie en aanmelden: https://www.crovv.com/networking/st-maarten-benefietavond

Waarom deze benefietavond?
Ton van de Ven Founder & CEO van Crovv heeft in 2007 een aantal maanden op het mooie Sint Maarten gewoond. Hij heeft hier vrienden en een netwerk en na het zien van de ravage, die veroorzaakt is door orkaan Irma, wil hij met Crovv en het grote netwerk een bijdrage leveren om de mensen op Sint Maarten te helpen. Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat de mensen zo snel mogelijk hun leven weer kunnen oppakken en het eiland weer hersteld wordt.

Hoe weet u dat het geld ook op de juiste plaats terecht komt?
Kenny Patterson en zijn vrouw Wai Hing, goede vrienden van Ton van de Ven, wonen op het eiland en zullen ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt en bij de juiste partijen terecht komt. In de komende maanden zullen zij, en de organisatie van deze avond, regelmatig verslag doen van de ontwikkelingen en weder opbouw via o.a. social media.

Netwerken
Tevens is er tijdens deze avond de mogelijkheid om te netwerken; kennis delen en elkaar helpen is immers ook het motto van Crovv Networking. Het volledige bedrijfsleven, klein of groot, is van harte welkom op deze avond. De organisatie hoopt op deze manier, samen met u en ons totale gezamenlijke netwerk, de mensen die op Sint Maarten het hardst zijn getroffen te kunnen helpen, immers netwerken is ‘delen’ en dat gaan wij doen deze avond!

Wilt u met uw bedrijf ook een bijdrage aan deze avond leveren? Dat kan en is zeer welkom! Via het onderstaande formulier kunt uw hier uw goederen- en dienstenveiling bijdrage melden.

Doneren
Doneren kan op de rekening van Stichting Buddy Entrepreneurs Program St. Maarten
  • ING rekening: NL87 INGB 0008 0025 06 
  • Omschrijving: Donatie St. Maarten

PARTNERS ST. MAARTEN BENEFIETAVOND