Crovv maakt gebruik van cookies.×

Onze leden vertellen!!

Netwerken nieuwe stijl! Als ondernemer is netwerken een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering. Dus ga je naar netwerkborrels en sluit je aan bij een netwerkclub. Maar hoe doe je dat nu effectief? Sinds ik lid ben van Crovv heb ik die effectieve manier gevonden. Gewoon vanaf kantoor, van achter mijn laptop kan ik inloggen en kennis maken met actieve ondernemers die elkaar verder willen helpen. Het netwerk van Crovv is voor mij dus ontzettend waardevol. Ik kan het iedereen aanraden. 
Joost Merkx | IT Supportgroep

Het Crovv netwerk is een unieke en innovatieve manier om in contact te komen en te blijven met nieuwe en bestaande relaties.
Door online te communiceren in een gestructureerd opgezette netwerksessie krijg je de mogelijkheid live met passie je verhaal te doen en aan iedereen te vertellen wie je bent en wat je doet. Ook kun je een zoekvraag stellen en de mensen in je netwerk helpen je daarmee.
Als fotograaf heb ik zelfs de mogelijkheid om mijn beelden te tonen door online mijn beeldscherm te delen.
Wat natuurlijk super gaaf is voor mij want mijn gemaakte foto's zeggen natuurlijk erg veel over wat ik doe.
Doordat je veel contact hebt met de mensen online, elke week en ook de netwerk(borrel) avonden waar we elkaar “echt” ontmoeten, ontstaan er mogelijk ook vriendschappen en/of samenwerkingen.
Ik heb dit zelfs al mee gemaakt en ben erg blij samen te werken met Marc de Boer van BB2Media. Marc is gespecialiseerd in het creëren van websites en alles wat daarbij komt kijken.
Marc is een enthousiaste ondernemer en dat enthousiasme herkende ik meteen.
Na meer contact is er een samenwerking ontstaan tussen ons.
We creëren samen virtuele omgevingen voor bedrijven en gaan o.a. verder waar Google ophoud. Op een manier zoals je dat wenst als bedrijf.
Met de kwaliteit, inzetbaarheid en eenvoud creëren we samen een online beleving in je eigen bedrijfslocatie zowel van binnen als van buiten.
Hier gaan we best ver als het gaat om kwaliteit en beleving. Dit vinden we samen erg belangrijk en daar gaan we dan ook vol voor.
Zowel onze klanten als hun klanten dienen een beleving mee te maken die tot de verbeelding spreekt.

XziXzi en BB2Media:
We maken gebruik van onze eigen kwaliteiten. dat wil zeggen dat ik fotografeer en Marc zorgt ervoor dat alles vlekkeloos online te zien is en werkt.
We begeleiden de klant zodat het online bij kan dragen aan meer duidelijkheid, beleving en omzet. We creëren echt een kijkje/beleving in de keuken van de klant.

Door Crovv verhoog je de kans op meer klanten en dus opdrachten aanzienlijk en kan je zelfs de samenwerkingspartner vinden waar je al jaren naar opzoek was gewoon door mee te doen.
Peter Jan Fernhout | XziXzi Photography